Mijn naam is Jelly van der Velde…


 

Ik vertel je graag mijn verhaal over het ontstaan van In Balans…

Als zelfstandige ben ik in 2007 met mijn praktijk In Balans gestart. Naast diverse massagetherapieën, kwam daar vanaf 2017 ook orthomoleculaire therapie bij. In 2014 zelf een flinke darmontsteking gehad. In de periode daarvoor was ik erg veel en vaak moe. Nadat ik via de reguliere zorg aardig op de been was geholpen, lukte het laatste stukje niet. Na een aantal bezoeken aan een orthomoleculair therapeut veranderde er veel voor mij; veel meer energie…zelf het lopen van een marathon in 2016 is gelukt. Mijn interesse voor de orthomoleculaire therapie was gewekt.

Ik ben ontzettend trots op mijn praktijk In Balans!
Mijn insteek is altijd om met zo weinig mogelijk behandelingen het meest optimale resultaat te behalen. Zo pas ik tegenwoordig vaak combinaties van de verschillende therapieën toe, zowel vanuit het het orthomoleculaire leefstijl, als vanuit de massagetherapie.

Als ik van mening ben dat iemand beter op zijn plek is bij een andere therapie, dan zal ik deze persoon eerlijk doorverwijzen naar een andere therapeut. Binnen de omgeving Franeker heb ik goede contacten met diverse andere disciplines binnen de gezondheidszorg. 

Al ruim 15 jaar in Franeker

Intussen bestaat mijn praktijk al ruim 15 jaar in Franeker en ik merk dat steeds meer mensen veel last hebben van stress, al dan niet vanuit het verleden. Mentaal en fysiek heeft stress een grote impact op uw leven en kan zorgen voor veel klachten. Systemen gaan anders werken, waardoor u uit balans raakt. Ik ben ervan overtuigd dat uzelf een positieve invloed kan hebben op het verminderen van stress.


Ik ben ervan overtuigd dat je meer invloed op je gezondheid hebt dan je denkt. De basis van een orthomoleculair advies is een compleet leefadvies en niet enkel een suppletie-advies. Als je blijft eten, werken, bewegen, omgaan met stress zoals je altijd deed, zal er ook niets veranderen! Durf voeding, bioritme en ontspanning anders in te vullen en laat je verrassen door de veranderingen in je energieniveaus en je lijf. Ook massagetherapie kan een goede manier zijn, om je lichamelijk en/of mentaal een goede impuls te geven.

Met de juiste kennis, voeding, beweging, ontspanning en eventueel ondersteund door een aantal tijdelijke supplementen krijg je meer kwaliteit en energie in je leven. Soms kan een kleine verandering een enorm effect hebben. Ik help u daar graag bij.

 

Iedereen is van harte welkom bij mij op de praktijk!

Jelly van der Velde

Opleidingen

  • Doktersassistente 
  • HBO-V, verpleegkundige
  • Post-hbo-praktijkverpleegkundige huisartsenpraktijk
  • Sportmassage
  • Shiatsu-ryoho
  • Bowentherapie
  • Factor hormoontrainer
  • Natuurgeneeskundig orthomoleculair therapeut (Nauturafoundation en Evenwijs.    

Daarnaast diverse korte cursussen.