Genenonderzoek DNA

Genenonderzoek

Nou heb je al van alles veranderd aan je leefstijl en toch blijf je klachten houden. Hormonaal, je darmen, energieā€¦zou het misschien dan toch een andere oorzaak hebben? Zou het kunnen zijn dat er in genetische code iets aangepast is, waardoor het maar niet wil lukken?

Genetische codes, je DNA, bevat belangrijke informatie over wie je bent, je aanleg voor om iets te ontwikkelen en/of je bepaalde omzettingen (ontgiften, afbreken hormonen, omzetten van bepaalde stoffen) te goed, normaal of vertraagd doet. Of er bepaalde aandoeningen in aanleg aanwezig of niet, of er mogelijk een topsporter (of juist niet) in je verscholen zit.
DNA-onderzoek šŸ§¬ helpen bij het verbeteren van je gezondheid of inzicht geven of mogelijk anders reageert op voorgeschreven medicatie of andere lichamelijke processen.

Ik werk met Igene-testen om zo een aantal puzzelstukjes voor jouw gezondheid in kaart te brengen.Igene is een Nederlands bedrijf, die anonimiteit waarborgt en geen gegevens verkoopt. Het genenpaspoort is gebaseerd op gepubliceerde wetenschappelijke onderzoeksresultaten van toonaangevende onderzoeksinstellingen op dit gebied. 

Ontdek je erfelijkheid voor persoonlijke eigenschappen en medicijngevoeligheid. Door kennis van jouw genetisch materiaal kun jij beter keuzes maken voor jouw gezondheid.
 

Wil je meer weten? Ik leg het je graag uit.