Over In Balans

In Balans is de praktijk van Jelly van der Velde en is opgericht in 2007.
Ik ben ontzettend trots op mijn praktijk In Balans. Mijn insteek is altijd om met zo weinig mogelijk behandelingen het meest optimale resultaat te behalen. Zo pas ik tegenwoordig vaak combinaties van de verschillende technieken toe. Bij chronische klachten betekent het soms dat we een soort onderhoudsplan opstellen, waarbij de cliënt 1 x per 4-6 weken een behandeling ondergaat. Als ik van mening ben dat iemand beter op zijn plek is bij een andere therapie dan zal ik deze persoon eerlijk doorverwijzen naar een andere therapeut. Binnen de omgeving Franeker heb ik goede contacten met diverse andere disciplines binnen de gezondheidszorg.

Medische achtergrond
Voordat ik mijn massagepraktijk oprichtte, was ik werkzaam in de medische wereld. Ik ben in 1988 begonnen als doktersassistente in een huisartsenpraktijk. Daarnaast volgde ik de deeltijdstudie HBO-V. Na het behalen van mijn diploma ben ik in 1994 aan de slag gegaan als verpleegkundige. In 2001 ben ik weer terug verhuisd naar Franeker. Ik ben toen als praktijkverpleegkundige gaan werken in een huisartsenpraktijk. Hier ben ik tot en met 2011 werkzaam geweest.

Overstap naar mijn eigen massagepraktijk
In 2007 ben ik begonnen met mijn massagepraktijk. Ik ben begonnen met de opleiding sportmassage en vervolgens de opleidingen shiatsutherapie (DBA)en bowentherapie (Bowned). In 2017 heb ik een opleiding fertiliteitsmassage gedaan en recent Hormoontrainer bij Ralph Moorman van de Hormoonfactor.

Laat u niet leiden door stress
Intussen bestaat mijn praktijk al 10 jaar in Franeker en ik merk dat steeds meer mensen veel last hebben van stress. Mentaal en fysiek heeft stress een grote impact op uw leven en kan zorgen voor veel klachten. Systemen gaan anders werken waardoor u uit balans raakt. Ik ben ervan overtuigd dat uzelf een positieve invloed kan hebben op het verminderen van stress. Denk aan goede nachtrust, uw voeding en mate van beweging.

Soms kan een kleine verandering een enorm effect hebben. Ik help u daar graag bij. 

Neem vrijblijvend contact op met In Balans:

Jelly van der Velde

Adres:
Severander 1
8802 DJ Franeker

     

Aangesloten bij:

 
© 2023 In-balans.eu    Algemene voorwaarden    Privacyverklaring    Behandelovereenkomst    WMMEDiA