Sveltessa afslankmassage

Wat is de Sveltessa afslankmassage?
Sveltessa massage is een nieuwe niet-chirurgische behandeling om via massage af te slanken. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt cellulitis aangepakt zodat de huid strakker wordt.


De voordelen zijn:

  • een mooiere huid
  • een afname van de omvang van het lichaam
  • een verkwikkend gevoel en positiever zelfbeeld
  • toxines worden verwijdert wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn
  • het lichaam wordt gereinigd van gifstoffen en opgehoopt vocht


Behandeling:
Het grootste verschil tussen Sveltessa afslankingsmassage en andere traditionele afslankingsmassages, is dat bij de Sveltessa massage, naast de eigenlijke massagetechnieken, tevens gebruik gemaakt wordt van het cuppingsysteem. Dit systeem verhoogt de effecten van de massage met 50%, waardoor de behandeling veel dieper kan werken dan traditionele methoden.

Waarom de Sveltessa afslankmassage?
De nieuwe massagebehandeling is grondig onderzocht en uit testen blijkt dat de behandeling buitengewone resultaten oplevert. Een Sveltessa behandeling kan op vrijwel elke gezonde persoon toegepast worden. Men valt met Sveltessa niet af in kilo's, maar men verliest gegarandeerd centimeters in omvang.

De resultaten:
Hoewel de resultaten variëren, bedroeg in de originele studie (op meer dan vijf belangrijke meetpunten) het gemiddelde omvangverlies 12,5 cm. De meeste dames merken dat zij eén tot twee kledingmaten verliezen zonder gewichtsverlies. De resultaten zijn niet onmiddellijk na 1 sessie zichtbaar. Na ongeveer 10 sessies is de verandering van het lichaam van het duidelijk zichtbaa


 

Neem vrijblijvend contact op met In Balans:

Jelly van der Velde

Adres:
Severander 1
8802 DJ Franeker

     

Aangesloten bij:

 
© 2018 In-balans.eu | Algemene voorwaarden | WMMEDiA